Estrela Vermella

RUANOVA - ESTRELA VERMELLA (6-1)

Encontro agonizante o disputado onte nas Cancelas.

Noite fría que contaxiou as ideas do noso equipo, mal partido, incluso co 3-1, gol de Rober de penalti co que parecía que nos víñamos arriba, non foi suficiente para poñer fronte a un Ruanova serio e con pegada.

O final dos 90 minutos 6-1, resultado un pouco abultado para o que nos merecíamos.

A olvidalo e pensar no seguinte partido.

Xogaron: 1-Edu (porteiro); 2-Andrés (lateral dereito); 3-Enrique (lateral esquerdo) sustituido por 14-Agus; 4-Rober (central); 5-Félix (central) sustituido por 16-Juanca; 6-Chechu (medio); 7-Balsa (medio dereito) sustituido por 13-Alberto; 8-Cristian (medio) sustituido por 12-Rafa; 9-Jose (dianteiro); 10-Marcelo (media punta); 11-Roberto (medio esquerdo).