Estrela Vermella

ESTRELA VERMELLA - AMIO (0-5)

Encontro difícil o xogado onte a noite nas Cancelas.

Tarrío cambiou o esquema co que vimos xogando normalmente e contou con 5 defensas para poñerlle as cousas complicadas o líder. Pero o Amio xogou con moitísima intensidade todo o partido.

O noso equipo foi aguantando as acometidas rivais ata os minutos finais do primeiro tempo, donde trala sustitución de Jose por lesión, durmiríamonos no campo literalmente, momento que o Amio aproveitou facendo 3 goles, case regalados nos 10 últimos minutos da primeira parte.

Na segunda metade máis do mismo, ocasión tras ocasión do Amio que acabarían metendo 2 goles máis facendo notar a forma físca dun e doutro equipo, xa que nós tan só contábamos cun cambio.

Xogaron: 1-Jorge (porteiro); 2-Agus (lateral dereito); 3-Enrique (lateral esquerdo); 4-Chechu (central); 5-Andrés (central); 6-Félix (central); 7-Cristian (medio); 8-Jose (medio) sustituido por 12-Balsa; 9-Juanca (medio dereito); 10-Roberto (medio esquerdo); 11-Juan (dianteiro).

E para a semana, o Bodegón Arzúa, domingo as 16:30 en Marrozos.