Estrela Vermella

LAVACOLLA - ESTRELA VERMELLA (2-1)

Un Estrela que foi de menos a máis e un Lavacolla que foi de máis a menos deixáronos onte a tarde un interesante encontro nas Cancelas.

Comezou o Lavacolla presionado moi enrriba, sen prácticamente deixarnos xogar o balón máis alá de medio campo. O Estrela dedicouse a defender todo e así chegamos ao descanso cun 0-0 no marcador.

Xa no segundo tempo e gracias a un saque de esquina o Lavacolla adiantaríase no taboleiro. Pouco despois e con outro córner, cunha internada de Agus conseguíamos empatar o encontro. Pero, como non, noutro saque de esquina nos minutos finais o Lavacolla faría o definitivo 2-1.

Encontro no que o Estrela fixo unha gran segunda metade, no que coas expulsións de Roberto e Rafa, e un xogador do Lavacolla, o árbitro, por chamarlle de algunha maneira, quixo ser protagonista nun partido limpo e sen follóns.

Xogaron: Edu, Rober, Chechu, Jorge, Félix, Rafa, Balsa, Marcelo, Rober, Luis e Rúa. Tamén xogaron: Jose, Berto e Agus.