Estrela Vermella

ESTRELA VERMELLA - URBAN (2-2)

Partido... simpático.

Na primeira parte Rober (que estaba de porteiro) aburriuse de maneira superlativa, xa que o partido andaba máis ben no medio campo e tirando de cando en cando nós para o campo do Urban.

Na senjunda parte, xa con Jose no campo, ainda se asentuou máis esa posesión maior que tíñamos sobre eles, e eso materialisouse en joles.

O primeiro en propia dun defensa do Urban. O sejundo meteuno o noso querido e empalmado ariete, Santiago Castro, poñendo un DOUS a SERO, que aquí, un presente, pensaba que xa non poderían levantar os do Urban.

Pois fíjate tí que os cabróns, primeiro cun puto jolaso que Rober tivo que divisar como penetraba casi pola súa escadra dereita... e despois cunha pelotiña que parisía de chiste cando Jorjito a perdeu no medio-campo e eles as tontas a meteron no noso marco...

En resumen (e para mín creo que é unha opinion general), pode ser o partido que máis jodidos marchamos para casa, porque un partido que trankílamente pudemos jolear, e ainda así tíñamolo janado cun 2-0 a falta de 20 minutos, pois acabámolo empatando, MANDA CARALLO!!!!

Por último os intejrantes de tan maña asaña (váljame la redundansia):
Rober; Amaro, Chechu, Jorjito, Ándres; Luis, Marcelo, Balsa, Roberto, Castro; Junanca. Despois entraron: Henri por Ándres, na primeira parte por lesión do mismo (témolo reventado de tanta patadiña o balón...); Jose por JC9, unha semana máis sin mollar na de na...; Berto por Balsa; Cristian por Roberto.